Visie: mijn visie is een wereld vol gelukkige mensen die elkaar liefdevol en respectvol behandelen door in te zien dat wij allen één zijn en alleen tezamen een mooie wereld kunnen maken om in harmonie met elkaar te leven. Een wereld vol onvoorwaardelijke liefde.

*

Missie:Het is mijn missie om de liefde van de bron als een sneeuwbal uit te breiden door ​belemmeringen en beperkingen die jouw gevoel van geluk en geliefd zijn weerhouden, te helpen elimineren en door ​jou te begeleiden naar het leven waar jij van hebt gedroomd: je droomleven.

*

Wat ik doe?

Ik help vrouwen tussen 30 en 65 om in te zien dat er een manier is om zeggenschap over zichzelf, haar gezondheid en haar levensgeluk terug te pakken. Op deze  manier heeft zij daadwerkelijk invloed op haar geluksgevoel, haar gezondheid, haar zijn en haar leven

Door je (levens)geluk te claimen word je zelf gelukkig en straal je dat uit naar je naasten en je omgeving.

 

Dit doe ik zowel offline middels een 3 maandelijks traject in de praktijk als online in het Claim je leven opnieuw programma middels een online training waarin alle stappen van A t/m Z  worden gezet om klachtenvrij te worden en levensgeluk te bezitten en te ervaren.

Mijn verhaal

​Ik heb gelukkig een mooie jeugd gehad met mijn ouders, broers en zussen. maar zeker ook omdat mijn grootouders heel dichtbij woonden en waar ik veel tijd mee heb doorgebracht. ​​

 

​Relaties

​Mijn leven verliep vrij eenvoudig verder. Ik heb gestudeerd en werd tweedegraads docent Engels en Biologie. In de liefde was het niet helemaal rozengeur en maneschijn. In mijn eerste huwelijk kreeg ik te maken met geestelijke en lichamelijke mishandeling. En alle opgebouwde zelfrespect en gevoel van eigen waarde was vernietigd. Met veel horten en stoten heb ik uiteindelijk een streep onder kunnen trekken.

 

Mijn dochtertje was mijn reden om overeind te blijven staan en voor haar te zorgen en haar ook een voorbeeld te geven zoals ik dacht dat het zou moeten. Met alle liefde die ik in mij had heb ik haar groot gebracht terwijl ik fulltime werkte en zo ook op financieel gebied voor haar gezorgd.

 

​Ondertussen leerde ik mijn huidige partner kennen. Ik vond het enorm spannend. Ook voor mijn dochter maar wat voelde het uiteindelijk als een opluchting om het niet meer alleen te hoeven doen. Het leven lachte ons toe. Wij hadden het stukken beter, deden leuke dingen en gingen op vakantie. We hadden veel vrienden en het leek allemaal goed te gaan.

​Totdat wij een ander huis kochten en verhuisden naar een andere plaats. Daar begon mijn man en samen met een compagnon eigen bedrijf waar hij driftig voor aan de slag ging. Helaas werd zijn  vertrouwen geschaad en bleken wij na anderhalf jaar af te stevenen op privé en zakelijke ondergang.

 

​Het begin van de magere jaren​

​Met man en macht deden wij er alles aan om zowel voor onszelf als onze dochter te redden wat er te redden was. Juist in deze periode ​kwam onze dochter in aanraking met een familie die hun ogen op haar lieten vallen als een geschikt slachtoffer voor hun financieel gewin. Althans: zij begonnen stappen te zetten met het oog op haar 18de verjaardag om dan toe te slaan.

 

​Dit was het begin van een ellenlange periode vol verdriet, pijn, verlies ontgoocheling, misbruik en verbijstering. IK heb gevochten als een tijger voor het allerliefste wat ik had en er was werkelijk geen één instantie die mij serieus hulp kon bieden. Ik heb alles maar dan ook alles gedaan om te voorkomen dat mijn dochter op zielsniveau zou breken. Het voelde als onze zielen ( die van mijn man en van mij) verkopen om onze dochter en onszelf te kunnen redden.

 

​Mijn strijd​ verloren?

​Dat is gelukt maar hoe? Ik werd heel ziek: ik belandde in een gigantische burn-out tot op het depressieve af. Ik nam afstand van alles en nog wat en wild niet eten. Mijn man dwong mij te eten en probeerde alle touwtjes in handen te houden voor ons. Ik kwam er echter niet uit!

​Totdat een vriendin van mijn dochter als een engel in menselijke gedaante aan de deur verscheen. Zij kwam even kijken hoe het met mij ging en schrok enorm. Zelf begreep ik haar reactie niet. Volgens mij was het zwaar maar toch niet zo erg als zij vond dat ik eruitzag en voelde voor haar. Zij pakte aan en zorgde ervoor dat ik bij een energetische therapeut terechtkwam.

 

​Mijn transformatie​

​Dit is het moment waarop ​de ​transformatie langzaam maar zeker inzette. Ik ben en zal hen, de engel en de therapeuten-  eeuwig dankbaar blijven. ​​​Ik weet als geen ander hoe het voelt en is om niet je levenspad te lopen zoals je vanuit je hart wilt. Toen ik helemaal onderuit ging en een enorme burn-out had ​werd ik lam gelegd. Ik bleef ​in de eerste instantie hetzelfde spoor volgen en werd alleen maar zieker. ​

Na de eerste sessies ben ik de ene training en workshop na de andere gaan volgen en de ene therapie na de andere gehad. Ook heb ik heel veel zelf opgezocht en manieren gevonden om mijzelf dingen eigen te maken. Mijn zoektocht naar mijn nieuw leven, gezondheid en levensgeluk heeft minstens 8 jaar geduurd. Het heeft zoveel tijd, tranen, verdriet en teleurstellingen gekost. Ik heb masterclasses, workshops en  online en offline trainingen gevolgd voor wel Euro 50.000,--

 

Nu ben ik ​ruim vier jaren therapeut en ik voel mij alsof ik hiervoor op de wereld ben en alsof ik alles heb moeten meemaken om mijn deel bij te mogen dragen. Mijn deel aan jou en alle anderen die het nodig hebben. ​Om liefdevol alles wat ik geleerd heb te gebruiken om ervoor te kunnen zorgen dat jij niet zo diep hoeft te komen. Ook dat je er niet zo lang over hoeft te doen om je leven, gezondheid en geluk te heroveren.​

 

​​Het is mijn wens dat iedereen geholpen wordt en ik wil graag zoveel mogelijk ​bijdragen;​ het liefst allen die het nodig hebben.

Daarom heb ik deze training ontwikkeld.

Met deze methode en de verdieping die je tijdens deze training leert krijg je grip op je leven doordat jij je klachten zelf kan helpen verdwijnen en doordat jij zelf de wortels van je klachten leert uit te roeien.

 

Je komt weer dicht bij jezelf, j​ij beslist hoe jij je voelt en hoe jouw leven eruit ziet en jij zorgt voor jouw levensgeluk en je gaat je ware doelen bereiken!

 

Lot van Zuuk, levenscoach, teacher en Regenesis Healing Master            

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Contact Gegevens

E-mail: Lotvanzuuk@kpnmail.nl

Tel: 06 24301590

BTW: NL171551254B01
KvK: 63130904
Rek.: NL68 INGB 0701 0291 45