top of page

Hoe zou het zijn als jouw personeel vitaliteit en herstel van moeheid of burn-out bereikt binnen 6 maanden? Ik help je graag om dit voor elkaar te krijgen!

 

Volgens de berichten van het CBS kampt 1 op de 7 werknemers met een Burn-out ( bron CBS/TNO 16-11-2015). Dat betekent dat jij als werkgever er vast één of meer medewerkers hebt met dit groot probleem. Je wilt dit graag snel aanpakken en ervoor zorgen dat je medewerker snel hersteld is en weer energiek en enthousiast aan het werk is? Ik kan je hierbij helepen met de beproefde combinatie van coaching en Regenesis therapie.

 

Vitaliteit en snelle herstel van moeheid en een burn-out bij  Praktijk & Coaching Lot van Zuuk. De gouden combinatie van coaching en Regenesis therapie werkt als een tierelier en jouw personeelslid is snel weer enthousiast en energiek aan het werk.

 

Stel dat je medewerker jou Euro 250,00 per dag kost? ( dit bedrag is vaak groter) Dat kost dus gemakkelijk Euro 50.000,- per jaar, ervan uitgaande dat een normale herstelperiode bij een burn-out wel een jaar kan duren. Het is helder dat deze stoornis een flinke kostenpost betekent voor jou als werkgever.

 

"Werkgevers hebben een inspanningsverplichting in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Voor zelfstandigen en werkgevers zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Een spoedig herstel is in het belang van werkgever en werknemer. Een ziektedag kost een werkgever gemiddeld tussen de €200 – €250 per dag."

 

Je personeel herstelt binnen 3 maanden.

Regenesis therapie bij Praktijk & Coaching Lot van Zuuk werkt snel en effectief.  De therapeut activeert  het zelfgenezend vermogen en werkt met behulp van de Blue Dot Energy wat wetenschappelijk onderzocht is in het Bio-energy Medicine Research Centre in Californië.

De  gangbare herstelduur voor een burn-out wordt met Regenesis therapie verkort met maar liefst 40-50% en je legt het wel en wee van jouw personeel in goede handen wanneer je kiest voor de aanpak met behulp van Regenesis therapie. De aanpak bij Praktijk & Coaching Lot van Zuuk is trefzeker, liefdevol, zacht, versterkend en veilig.

 

Welke resultaten zal jouw medewerker bereiken?

  • Na een Regenesis behandeling voelt je medewerker zich al een stuk beter, lichter en bevrijd van alle emoties die zijn losgelaten.

  • na dit onderstaand behandeltraject is hij of zij dusdanig hersteld dat de zingeving weer hersteld is en je medewerker neemt weer zijn of haar verantwoordelijkheid voor zichzelf en voor alles om hem of haar heen.

  • Regenesis therapie zorgt ervoor dat men weer de beste versie van zichzelf wordt. Men staat weer dicht bij zichzelf  kan weer beter relativeren, genieten, keuzes maken en zichzelf zijn. De impact hiervan is positief en groot binnen de gezinnen, familie en op de werkvloer.

  • Hij of zij krijgt ook genoeg bagage mee om eventueel terugkerende signalen van een burn-out te herkennen en ermee te werk te gaan om een terugval te voorkomen.

 

Verlaag de bedrijfskosten en  kies voor uw medewerker een burn-out behandeltraject voor werkgevers Van Burn-out to VItal:

Een behandelplan bestaande uit 10 sessies, telefonische en Skype consulten en methodieken om te voorkomen dat er terugval kan optreden. Het traject ziet er als volgt uit:

Sessie 1: Intake en uitgebreide uitlijning ( 2 uur). Het begin van beter voelen.

Sessie 2 t/m 9: behandeling & Coaching ( 90 minuten)

Sessie 6: Eindbespreking en bespreking vervolgtraject

Benieuwd naar de kosten voor dit traject, Ik stuur u deze graag toe. Neem contact op voor vragen of om een afspraak te maken en bel naar 06-24301590 of stuur een e-mail naar lotvanzuuk@kpnmail.nl.

 

 

 

 

 

bottom of page