top of page

Wat kun je verwachten?

Na het vraaggesprek en de overeenstemming om het behandelplan in te zetten vindt er altijd eerst een uitlijning plaats om eventuele scheefstand van de atlas en de draaier ( atlas therapie) te herstellen. Jou basis – het skelet- wordt van boven naar beneden van energie voorzien. Een juiste stand van je wervelkolom is nodig waardoor het mogelijk is om mee te veren met de steeds veranderende levensomstandigheden.

Ook wordt er gewerkt aan het verkrijgen van inzicht in de oorzaak van jouw klachten. Soms is het nodig om afspraken met elkaar te maken over het veranderen van je leef- en denkwijze en of je voeding aan te passen. Of er kunnen oefeningen worden afgesproken die je helpen je energie op peil te brengen.  Dit is allemaal per persoon verschillend.

Je leert om de regie over je eigen gezondheid te nemen. Door een bewuste leefwijze en door belastende factoren weg te komt het zelfgenezend vermogen in actie. Daarmee verbetert je gezondheid, kun je herstellen van een ziekte en krijg je meer energie.

 

1740x1200 Linked in Post afb.png

1. Het begin: Atlastherapie of Atlascorrectie

Iedere sessie begint met een atlascorrectie. Atlas therapie wordt bereikt door middel van  lichte aanrakingen met vingers en handen op de eerste nekwervel om de tand van de atlas en de draaier te herstellen. Het hoofd rust op deze wervels en meestal staan deze twee wervels al vanaf geboorte ietwat scheef wat later door vallen of door een ongeluk kan verergeren. 

Het lichaam wordt zonder enige vorm van manipulatie geactiveerd en eventuele scheefstand wordt gecorrigeerd. Door de invloed op de zenuwbanen, kunnen veel klachten hiervandaan behandeld worden. Sterker nog: Vaak zit hier de oorzaak en veel klachten zullen al na de atlascorrectie en de uitlijning verdwenen zijn.-

 

2.  De uitlijning van de ruggengraat, het bekken en de ribbenkast

Scheefstand of verschuivingen in de wervelkolom zouden veroorzaakt kunnen zijn tijdens de geboorte of bij een ongeluk, val of bij een sportblessure. De verdere uitlijning helpt het skelet om de juiste stand in te nemen. Maar bovenal wordt door deze uitlijning invloed uitgeoefend op een groot aantal zenuwen en op de organen.

 

Eventuele blokkades zoals opgeslagen emoties, woede, teleurstellingen en verdriet worden losgelaten. Klik op deze link: filmpje voor extra informatie over de uitlijning.

3. jouw specifieke klacht

Vervolgens ga ik verder met de aanpak van je klacht. Door middel van zachte aanrakingen op de op het lichaam aanwezige zenuwknopen stuur ik dan energie naar alle cellen in dat gebied. Elke cel heeft een blauwdruk waarin staat opgeslagen hoe de cel oorspronkelijk hoort te zijn. De cellen gaan door de energie terug naar de oorspronkelijke staat en hierin vindt de heling plaats waar het ons om gaat.

Het lichaam is één geheel. Het holistische gedeelte van deze therapie houdt in dat je klachtgebied wordt behandeld maar ook het deel van je lichaam dat in verband staat met je klacht. Bijvoorbeeld bij de behandeling van  oorsuizen behandel ik niet alleen de oren, maar ook de kaken, de bijholten, het hoofd, de bloedsomloop en de nieren, milt en lever.

 

4. Last but not least.

Naast de therapie gaan wij op zoek naar de oorzaken, belemmeringen en overtuigingen lang geleden zijn ontstaan en of geïnstalleerd. Dit onderdeel van de aanpak is van essentieel belang. Zo gauw wij die achterhaald hebben en hebben kunnen ombuigen of elimineren, dan zal er herstel optreden. daarnaast werkt de hele aanpak door en jaren later zul je er nog positieve gevolgen van ervaren.

Marble Surface

Een sessie bij Leef Je Mooiste Leven zorgt ervoor dat je beter naar je lichaam én je gevoel gaat luisteren. Je leert waar je grenzen liggen en je leert je grenzen te bewaken. Hierdoor zullen je relaties en contacten soepeler verlopen. Kortom: Deze sessies hebben veel meer impact dan men in de eerste instantie kan bedenken! Het werkt dieper en verder door en alleen ten goede.

Hoe ervaar je de sessie?

Tijdens het toedienen van de energie kun je zachte energiegolven voelen stromen. Soms is er zelfs een duidelijk gevoel van afvoer via de handen of de voeten voelbaar. Het kan wel eens heftiger zijn. Eén ding is wel zeker: alles wat opkomt en gebeurt tijdens een Regenesis sessie is alleen maar voor het goede doel en is meestal kort en soms hevig. Het gaat altijd snel weer voorbij. Mijn ervaring is dat cliënten dit snel weer vergeten en zich al na één sessie al een stuk beter en opgeruimder voelen.

Lees hier verder over het ontstaan van je klachten.

 

-Je leven verandert voorgoed en je bent in staat je werkzaamheden, leven en andere mooie dingen van het leven met nog meer enthousiasme en passie op te pakken en uit te voeren. -

bottom of page