Binnen 3 maanden - vaak nog sneller - van je klachten af.

Wanneer je kiest voor behandeling met behulp van Regenesis therapie of Regenesis Touch, dan kies je ervoor om van je klachten en of ziekte af te komen. Want hoed je maar: al na de eerste sessie ga jij super enthousiast naar huis met het gevoel dat er een pak van je afgevallen is.

Door de activatie van jouw eigen DNA wordt jouw eigen zelfgenezend vermogen geactiveerd. De eerste belemmeringen zijn losgelaten waardoor jouw zelfgenezend vermogen nu eindelijk weer aan de slag kan gaan.

Naarmate het bestendigd wordt door meerdere sessies wordt de werking alleen maar sterker. En dan: ineens is het zover. Je voelt je een heel ander mens. Je voelt je beter en je staat zelf stevig in je eigen schoenen. En het houdt niet op. De werking blijft doorgaan en jaren later zul je nog merken hoe  je leven is verbeterd en hoe anders en beter jij in je velletje zit en in het leven staat.

Zeg eens: Hoe zou je het vinden om van je klachten af te zijn? Hoe zou je het vinden om de stap te zetten en te gaan ervaren dat het werkt. Zodat je grip krijgt over jouw (levens)geluk en jouw leven. Dat je het kan leiden zoals je echt wenst: bevrijd van alle valkuilen en alle belastende en belemmerende patronen? dat kan toch alleen maar beter worden?

Aarzel niet en pak de telefoon en bel mij om een afspraak te maken. Daar zul je geen spijt van hebben.

Met hartegroet,

Lot van Zuuk

0624301590

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Contact Gegevens

E-mail: Lotvanzuuk@kpnmail.nl

Tel: 06 24301590

BTW: NL171551254B01
KvK: 63130904
Rek.: NL68 INGB 0701 0291 45