top of page

Regenesis therapie is wetenschappelijk onderzocht.

Deze healing therapie is niets anders dan een semi - lichamelijke aanpak waarbij ik vooral let op de lichaamsprocessen en welke organen daarbij horen. Zo pak ik bij een burn-out alle hormoonklieren aan om de klieren op zich te optimaliseren en de communicatie onderling en met de organen te verbeteren. Er komt rust in de verschillende klieren en de processen worden geoptimaliseerd: rust in hoofd en lichaam en verbetering van  je staat van zijn.

Vanwege de aard van de therapie word je niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk en emotioneel ontlast en geoptimaliseerd.

 

Daarnaast werk ik dan ook op de punten voor het algemene welzijn en coach ik je om terugval te voorkomen en bewustwording te verkrijgen van je valkuilen.Ook geef ik verschillende specifiek op jou van toepassing zijnde tips en adviezen.

Regenesis therapie is bewezen effectief op basis van het wetenschappelijk onderzoek van Regenesis Healing en de Blue Dot Energy bij het bio-energetisch geneeskundig onderzoekscentrum in Californië ( BEMG).
Het is al jaren bekend dat het lichaam een zeer complex elektromagnetisch instrument is, en dat de natuurlijke elektromagnetische velden en stromen van het lichaam een grote rol spelen in alle aspecten van gezondheid, ziekte en genezing. Op basis hiervan kunnen we bio-elektro, bio-magnetische of energetische therapeutische interventies toepassen.

De wetenschappelijke resultaten van Regenesis Healing


Het eerste onderzoeksprogramma was het bestuderen van de effectiviteit van een bio - magnetische /energetische therapie die Regenesis heet. Deze therapie maakt gebruik van de zogenaamde Blue Dot Energy die medewerkers van Wilhelm Reich ontdekten tijdens een onderzoek in Australië.
Regenesis werd ontwikkeld door Robert Rasmussen uit Santa Cruz, Californië.
Bij Regenesis wordt cellulaire energie opgewekt om de resonantie frequentie van het magnetische veld te verhogen.

 

Bewijzen en ervaringen

 

Rasmusson's energetische methode is opmerkelijk effectief gebleken bij de behandeling van een groot scala van aandoeningen en er zijn geen ongewenste reacties geconstateerd.
Robert Rasmussen paste de Blue Dot Energy toe op zijn cliënten, waarbij het veld van zijn cliënt werd beïnvloed en het helingsproces op gang werd gebracht.

Van de resonantiefrequentie van het bio - magnetische / energetische veld dat door Regenesis wordt gecreëerd werd empirisch aangetoond dat het onder andere de volgende eigenschappen heeft, wanneer het juist wordt toegepast:

  • Het opheffen van zowel acute als chronische pijn.

  • Opheffen van stress (inclusief hevige stress).

  • Het remmen van het ontstekingsproces.

  • Pijnloze afstelling van het beendergestel, wat leidt tot het verdwijnen van secundaire pijn.

  • Bevordering van het functioneren van het immuunsysteem, resulterend in de verbetering van aan het immuunsysteem gerelateerde zieken. (waarbij het immuunsysteem zich in feite tegen het lichaam keert in plaats van het te beschermen).

  • de optimalisatie van de lichaamscellen. de lichaamsprocessen, de organen en het gehele lichaam.

  • het bio - magnetisch oftewel energetisch veld van ons zijn laat moeiteloos het negatief celgeheugen los. celgeheugen dat op de achtergrond een rol blijft spelen. Ook al denk je niet meer aan die gebeurtenissen en heb je er geen last meer van.

  • Vrijwel alle niet - aangeboren klachten kunnen worden behandeld.

  • Je wordt gereset en je wordt weer zoals je bedoeld was te zijn: je wordt de beste versie van jezelf.

 

 

 

 

bottom of page