top of page

Stress en oververmoeidheid zijn voorbodes van een burn-out of een inzinking!

 

Het gaat al een tijdje niet zo lekker; Vermoeidheid lijkt maar niet minder te worden, hoofdpijn, slapeloosheid, een opgejaagd gevoel, vergeetachtigheid, neerslachtigheid en het wordt steeds moeilijker om je ergens toe te zetten…

Je hebt een burn-out.

Ineens dringt het tot je door: Je hebt een burn-out.

Wat nu? Thuis zitten en wachten tot er vanzelf verbetering ontstaat? Nee… Dat is niet de juiste oplossing. Praktijk & Coaching Lot van Zuuk biedt een uitkomst.

Een burn-out kent vele symptomen die zich aandienen, voordat je werkelijk doorhebt dat je een burn-out hebt, zoals deze over het algemeen bekend is. Dit komt doordat het lichaam uit alle macht probeert duidelijk te maken dat de grens (bijna) bereikt is. Door hier continu aan voorbij te gaan en onszelf dus letterlijk ‘voorbij te lopen’ komt er een grote dosis stresshormoon en adrenaline vrij en ontstaat een algehele ontregeling van de systemen. De burn-out.

Door deze ontregeling van alle systemen is een herstel via de bekende paden een lange weg. Praktijk & Coaching Lot van Zuuk biedt hierin een uitkomst, door  een maatwerk behandeling van de burn-out te bieden; anders dan de bekende manieren van aanpak. Alle ontregelde systemen worden weer in balans gebracht; de nek en rug worden behandeld. De lever, galblaas, nieren en bijnieren worden in balans gebracht  waardoor zij hun taak weer zonder belemmering kunnen uitvoeren. Hierdoor krijgt de energiehuishouding een flinke zet en kan het lichaam zich herstellen van de burn-out. Daarbij wordt de hormoonhuishouding weer in balans gebracht. Doordat alle hormoonklieren in het hoofd en lichaam in balans worden gebracht en het hoofd energetisch wordt opgeruimd en gecombineerd met coaching betreffende zaken rondom  het ontstaan van de burn-out en doordat de valkuilen inzichtelijk worden gemaakt, kan een burn-out behandeling bij Praktijk& Coaching Lot van Zuuk grote resultaten bieden in een relatief korte periode.

Op deze manier hoeft een burn-out geen langslepend ziektebeeld te vormen, maar kan behandeling bij Praktijk& Coaching Lot van Zuuk de weg zijn om weer in balans te komen, met daarbij de inzichten en vaardigheden om een toekomstige burn-out te voorkomen.

 

Neem contact op!

 

bottom of page