Stel mij een vraag, stuur mij een e-mail, bel mij of vraag één van mijn gratis producten aan om ook jouw mooiste leven te gaan leiden.

Ik ontvang graag de inspiratiemails, blogs en tips en weetjes. Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacyverklaring.

Bedankt voor je contactverzoek. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen?

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het Privacy Statement

Goed om te weten is:

Een behandeling bestaat uit een behandeltraject zoals wij met elkaar afspreken. Binnen het traject vinden de sessies op afspraak plaats.

 

Tijdens de eerste afspraak voeren wij een intake gesprek en brengen wij  gezamenlijk je klachten in kaart. Tevens bepalen wij gezamenlijk een doel waarna wij een  behandelplan kunnen samenstellen.

 

Je ondergaat de behandeling volledig gekleed maar zonder schoenen. Het is raadzaam om gemakkelijk zittende kleding te dragen en warme sokken mee te nemen.

- De eerste sessie is inclusief intake en kost 90,00 euro.Eventueel alle volgende  sessies

- Vanaf de tweede sessie kun je kiezen voor een sessie van 60 minuten voor  Euro 75,00. Korter kan helaas niet: te korte tijd om het maximaal effect te bereiken.

- Afstand speelt geen rol: een behandeling is ook op afstand mogelijk en kost 45 euro.

 

Betalingen willen wij graag na de sessie contant ontvangen of middels een tikkie ter plaatse. De facturen ( factuur) stuur ik via e-mail na.

 

Ik help je graag en met liefde weer jouw eigen beste versie te zijn.

 

Met hartegroet,

Lot van Zuuk

Routebeschrijving vanaf de Ansjovisweg in Dronten!

 

Wanneer u eenmaal op de Ansjovisweg in Dronten bent, dan gaat u linksaf het park op. Op de rotonde rijdt u helemaal rond om uiteindelijk rechtsaf te gaan. Na ongeveer 100 meter komt u bij een V -splitsing. Hier neemt u de rechterkant en u rijdt door totdat u  een zijstraat aan uw linkerzijde bent gepasseerd. Daarna is het de eerste woning met een donkergrijs en spits dak waar u moet zijn: Golfresidentie 25 te Dronten

  Lot van Zuuk

  Golfresidentie 25

  8251 NK Dronten

  Telefoon: 0624301590

  E-mail: lotvanzuuk@kpnmail.nl

  website: www.lotvanzuuk.nl