top of page

Wat je krijgt en wat je in jezelf investeert:

Een behandeltraject bestaat uit een behandelplan zoals wij met elkaar bespreken door gezamenlijk jouw doel vast te stellen. Binnen het traject vinden de sessies op afspraak plaats.

 

Tijdens de eerste afspraak voeren wij een intake gesprek en brengen wij  gezamenlijk je klachten in kaart. Ook bepalen wij gezamenlijk een doel waarna wij een  behandelplan kunnen samenstellen. Je ondergaat de behandeling volledig gekleed maar zonder schoenen. Het is raadzaam om gemakkelijk zittende kleding te dragen en warme sokken mee te nemen.

Je investering:

Om duidelijkheid te verschaffen giet ik elke succesvolle aanpak in een behandeltraject. Bijvoorbeeld: u komt bij mij vanwege een burn-out. Ervaring wijst uit dat u na zo'n 7 sessies aardig op weg kunt zijn om weer de regie te hebben over je leven. Zo weet u precies waar u aan toe bent en weet u ook wat u zult investeren in uzelf. De beste investering in uzelf vanwege deze gecombineerde aanpak vanuit verschillende hoeken.

 

Het heling- en transformatieproces gaat als volgt:

 • 7 coaching sessies via Zoom: op zoek naar de wortels van je klachten en problemen waar je tegen aan loopt en deze met wortel en al uitroeien.

 • 7 healing sessies: focus op je fysieke, mentale en of emotionele klachten die je ervaart en je algehele welzijn.

 • 7 keer werken aan de ingesleten gewoontes en gedragingen die tot de huidige situatie hebben geleid. En deze worden op een bij jou passende  gewoonte of gedraging aangepast.

 • U ontvangt van mij aan het eind een werkboek waarin alle specifiek op jou toegespitste methodieken en tools zijn verzameld.

 • U krijgt inzicht in uw valkuilen, komt weer in uw kracht en zult enkele shifts ervaren waardoor uw leven weer fantastisch voelt en geluk altijd binnen handbereik zal zijn.

 • Tussentijd sta ik ter beschikking via whatsapp of telefonisch wanneer je even vast zit of een vraag hebt of een noodsituatie ervaart.

 • Prijs van dit traject is Euro 888,00

 

Kiest u voor dit traject dan zult u veel en veel meer ontvangen dan u kunt bedenken:

 • De ernstige burn-out klachten zullen of verdwenen zijn of sterk verminderd zijn. Misschien heb je dan nog wat maandelijkse begeleiding en healing nodig.

 • Je hebt weer grip op jezelf. Je lichaam doet weer wat je hoofd wil.

 • Je kunt weer werken en opbouwen.

 • Je voelt je weer levend en mens.

 • Eenmaal weer goed op dreef zul je je - mede dankzij je toolbox- niet meer voelen als voorheen en zul jij je steeds beter en meer in je eigen kracht bevinden

 • Je bent klaargestoomd voor de betere en gelukkigere  rest van je leven en de tools kun je ook altijd blijven gebruiken of zelfs overdragen aan uw familieleden en vrienden.

Heeft u een ander probleem of wil je liever een persoonlijke aanpak?

Dan verzoek ik je contact met mij op te nemen. Je kunt bellen naar

0031-6-24301590. Uiteraard kunnen we ook in mijn praktijk afspreken en kun je deze prachtige healing methode ook persoonlijk ervaren.

 

Voor cliënten die wel persoonlijk kunnen komen ga ik op de oude voet verder.

Het is wel van belang om in het begin van het helingstraject minstens 3x wekelijks te komen zodat de behandeling gaat beklijven. Daarna kunnen we je lichaam iets meer tijd geven om alles te verwerken en om de genezing en heling plaats te laten vinden.

 

Ik help je graag en met liefde weer jouw eigen beste versie te zijn en geluk, blijheid en geluk te ervaren.

 

Met hartengroet,

Lot van Zuuk

0031 6 24301590

www.lotvanzuuk.nl

e-mail: lotvanzuuk@kpnmail.nl

Stel mij een vraag, stuur mij een e-mail, bel mij of vraag één van mijn gratis producten aan om ook jouw mooiste leven te gaan leiden.

Bedankt voor je contactverzoek. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen?

Ik ontvang graag de inspiratiemails, blogs en tips en weetjes. Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacyverklaring.
bottom of page