top of page
effectief van je burn-out af bij Praktijk & Coaching Lot van Zuuk

Help!! Ik heb een Burn-out!! Hoe kom ik ervan af?

Komt het volgende jou bekend voor en heb jij een burn-out waar jij snel van af wilt?

Je wekker gaat en je hoort het heel in de verte. Je kunt je ogen niet openen en het voelt alsof jij net in slaap bent gevallen. "Is het nu echt al 07.00 uur? Ik ben zo moe en ik kan er niet uit!" denk je bij jezelf. Je kreunt en probeert je in te spannen om je wilskracht in te zetten om uit bed te gaan. Na heel wat moeite lukt het, maar je bent uitgeput. Opstaan lukt je helemaal niet en je weet geen raad. Je begrijpt er niets van. Langzaam dringt het tot je door dat het wel heel lang geleden was dat je heel energiek uit je bed kon stappen. Dat het de laatste tijd steeds moeilijker en moeilijker is geworden.

Ook  dringt het tot je door dat je wel heel vaak moet huilen en steeds vaker moeilijk vindt om je te concentreren op datgene wat je aan het doen bent. Het liefst zou je nu ergens op een onbewoond eiland zijn waar niets moest. Niets moet omdat jij het ook niet kan opbrengen om maar iets te doen of ergens op te concentreren. Al die mensen, die maar van jou eisen en vragen, zouden dan op een heel veilige afstand zijn en jij? Jij zou rusten! Net zo lang totdat je het allemaal weer kunt opbrengen en uitvoeren.

Je krijgt er geen controle over. Hoe graag je dat ook wilt. Vooral omdat jij je baan niet graag wilt kwijtraken en zo de kans op voortzetting van je leven zoals je gewend was ook nog wordt bedreigd. En dan heb je ook nog de kinderen en of je bedrijf. Hoe moet dat verder als dit niet stopt? Kan jij je baan wel behouden? Of je bedrijf? Hoe ga je alle rekeningen  betalen? Hoe lang blijf ik zo ziek dat ik niet kan werken? Dit zijn allemaal serieuze vragen en dingen waar jij je steeds meer zorgen over maakt.

In mijn praktijk heb ik al meerdere cliënten die een burn-out hadden - en het niet maar niet kwijtraakten- geholpen. En hoe? Een burn-out kwijtraken wordt bijna een peulenschil met Regenesis therapie. 

Alle opgeslagen stress, belastende emoties en overtuigingen worden namelijk heel snel losgelaten en het stress systeem wordt in balans gebracht.

 

Verlost van alle belasting gaat dit snel en effectief. Waardoor je snel weer in je kracht staat en je leven weer kan oppakken. Zonder verlies van baan en andere belangrijke zaken in je leven.

Wat zou jij als eerste doen wanneer jij van je burn-out af bent?  Stel je eens voor: je gaat weer lekker naar je werk en je bent er weer volledig voor je jezelf en of gezin. Alle lasten zijn van je afgevallen en jij kunt weer helemaal zelf de richting van je leven bepalen. Wacht niet langer en kies voor jezelf. Maak nu  een afspraak.

Hoe kom ik van mijn burn-out af? Voor jou privé

Hoe kom ik van mijn burn-out af en red ik mijn bedrijf en leven? Voor jou als een zelfstandige met een burn-out?

Hoe kan mijn medewerker zo snel mogelijk beter worden? Voor jou als eigenaar of directeur van een onderneming met personeelsleden die tegen een burn-out aan zitten?

 

 

bottom of page