top of page

De kracht van intuïtieve coaching

Dat je ziek bent en je vastgelopen voelt betekent dat je zelf niet meer in staat bent om alles helder te overzien. Je kunt het even gewoon niet meer zelf op een rijtje zetten. En al helemaal niet de oorzaak zelf achterhalen. Om eruit te komen en weer op het juiste spoor te komen heb je simpelweg hulp nodig.

Ik vind het niet meer dan normaal om je niet alleen van je klachten af te helpen, maar ook om dusdanig te helpen dat je niet na verloop van tijd terugvalt. Tijdens de sessies en ook wel eens in een aparte sessie besteden wij daarom tijd aan het verkrijgen van inzicht in wie jij bent en waarom je steeds opnieuw in dezelfde valkuilen en of gedragspatronen terechtkomt.

Intuïtief, maar zeker door alle opgedane kennis, ervaringen en studies leid ik je moeiteloos naar het moment waarop het is ontstaan. Ook help ik je met het veranderen van je kijk op jezelf en die oorzaken. Je zult verbaasd zijn hoe snel er helderheid ontstaat en hoe snel je zelf weer in staat zult zijn om je eigen beslissingen helder en duidelijk te maken.

Deze coachsessies kunnen natuurlijk ook geboekt worden zonder dat je ziek bent. Dat is alleen maar beter want hoe eerder de wortels uitgeroeid worden hoe beter: leidt uiteindelijk niet meer naar één of meer klachten en ziektes.

 

Zelf heb ik zo veel mogelijk zelf achterhaald en uitgezocht. dat heeft mij enorm veel geld, tijd, tranen en doorzettingsvermogen gekost. Ik weet nu dat het sneller had gekund en ik wou dat het toen eerder op mijn pad gekomen was . Of dat ik toen iemand was tegengekomen om eerder geholpen te zijn. Dat is niet meer nodig. Voor jou kan het sneller. dat betekent sneller je leven oppakken zoals je wenst en sneller een mooi(er) leven leiden  en genieten.

PS Hoe zou het zijn als jij niet zo'n lange weg zou hoeven afleggen? Dat je snel en effectief helderheid hebt, van je valkuilen en vaste patronen af bent? Waardoor jouw systeem heel snel begint met herstellen?  Stel je eens voor hoe jij en jouw leven in de positieve zin al veranderen.

Aarzel daarom niet. Bel gewoon om een afspraak te maken. Coaching sessies kunnen ook online. De omstandigheden waar wij nu in zitten hoeven geen drempel te zijn. Niet dan?

Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar lotvanzuuk@kpnmail.nl of door mij gewoon te bellen: 06-24301590

bottom of page