top of page

Burn-out traject voor Particulieren: herstelperiode burn-out verkort met 50%

 

Ben jij een huismoeder of huisvader en heb je een burn-out welke je graag wilt oplossen?

Jij bent de motor in je gezin en houdt alles draaiende terwijl je partner de kost verdient. Jij hebt misschien ook een baan. Hoe ga je verder wanneer het je allemaal zwaar valt omdat jij door pijn, oververmoeidheid en andere burn-out klachten wordt geremd?

Je wilt het liefst zo snel mogelijk van je burn-out af, je goed voelen en weer je schouders eronder zetten om alles zo leuk en goed mogelijk te laten reilen en zeilen! Dat kan!

Met Regenesis therapie bij Praktijk & Coaching Lot van Zuuk.

Na de eerste Regenesis behandeling voel jij je al een stuk beter en na dit behandeltraject ben je niet alleen zo ver dat je het heft van je leven in eigen handen kunt nemen. Je krijgt ook genoeg bagage mee om eventueel terugkerende signalen te herkennen en ermee aan het werk te gaan om een terugval te voorkomen.

 

Kies voor jezelf en kies voor een burn-out behandeltraject voor Particulieren:

Een behandelplan bestaande uit 5 sessies, telefonische consulten en methodieken om te voorkomen dat er terugval kan optreden. Het traject ziet er als volgt uit en kost Euro 395,00 :

Sessie 1: Intake en uitgebreide uitlijning ( 2 uur). Het begin van beter voelen.

Sessie 2 t/m 4: behandeling & Coaching ( 90 minuten)

Sessie 5: Eindbespreking en bespreking vervolgtraject om het resultaat te verstevigen en vast te houden.

Neem contact op voor vragen of om een afspraak te maken en bel naar 06-24301590 of stuur een e-mail naar lotvanzuuk@kpnmail.nl.

bottom of page