top of page

Hoe jij zelf je levensgeluk herovert

Het is mijn innige wens om je te helpen en om eraan bij te dragen dat je leven die transformatie ondergaat waardoor jij je levensgeluk weer herovert. Iedere dag langer in pijn, verdriet en gevoel van ongelukkig zijn is er één teveel.

In de praktijk maakt het mij zeer gelukkig om te zien hoe mensen van hun ballast afkomen en hoe ze weer in hun eigen kracht komen te staan en weer aan het roer van hun leven en levensgeluk komen te staan.

Niet iedereen kan in de praktijk komen. Jij misschien ook niet? Daarom is de online training "Herover  jouw Levensgeluk" ontstaan. Tijdens het volgen van deze training ga je ook meteen aan de slag met jezelf. Na afloop ga je ermee door en uiteindelijk kun je het voor de rest van je leven blijven inzetten.

  • In deze training leer je eerst dicht bij jezelf te komen.

  • Vervolgens leer je je echte wensen en dromen te herkennen en te definiëren.

  • Er zijn allerlei redenen waarom het in de eerste instantie zo is gelopen en jij je dromen onder het tapijt hebt moeten vegen. En waarom je zelfs klachten hebt gekregen en waarom je uiteindelijk één of meerdere ziektes hebt. Je leert deze blokkades en beperkingen op te sporen.

  • Je leert ook hoe je ze kunt elimineren

  • Pas dan leer je de eenvoudige maar o zo effectieve methode. Iedereen kan het leren en je kunt het overal en waar je ook bent toepassen.  Je oefent ook op basis van het behandelen van verschillende soorten van klachten.

  • Vervolgens ronden wij af met helderheid en inzicht hoe je stappen kunt zetten richting het waarmaken van die dingen die je zo graag hebt gewild of richting veranderingen die jij wilt aanbrengen om je leven mooier en vreugdevoller te maken.

Alle kennis en ervaring die ik de afgelopen tien jaren heb geleerd en opgedaan in mijn eigen leven en via workshops, trainingen ( live en online), honderden boeken en het volgen van masterklassen, leer ik jou om altijd zelf over een methode te beschikken naast de reguliere geneeskunde.

Zo heb je echt grip over jouw geluk, hoe jouw leven eruit ziet en hoeveel vreugde en over jouw vitaliteit en gezondheid. Vraag het aan en je zult er geen spijt van hebben. 

Vraag hier meer informatie aan en neem het heft van jouw levensgeluk in eigen handen.

 

 

 

​​​​​​​​

bottom of page