top of page

De Energetische facelift oftewel Access Consciousness Facelift

Vind jij het, net als ik, net zo erg dat de jaren voorbij vliegen? Heb je er last van?

Merk je dat je hoe meer jij je best doet om de tand des tijds op een afstand te houden hoe meer het zich aandient? Steeds vaker voel je je knieën en lijkt het alsof de gewrichten minder soepel zijn dan voorheen. Liters water drinken helpt niet om de rimpels en allerlei andere ouderdomsverschijnselen te voorkomen.

​Hoe meer je erop focust en met een vergrootglas kijkt welke veranderingen er zijn opgetreden, hoe meer veranderingen je zult tegenkomen.  Dit zal jouw idee en denkwijze dat je ouder wordt alleen maar vergroten. Op een gegeven moment voel jij je niet anders dan oud en dan wórd je ook oud. Dan gedraag jij je ook alsof je oud bent en geef je het proces op deze manier alle ruimte. Misschien geef je het dan op om ertegen te vechten en laat jij je helemaal gaan. Ongeacht je leeftijd of welke omstandigheden dan ook.

 

Wat kan je helpen?

Om deze verloop en inderdaad sneller ouder worden te voorkomen help ik je graag met behulp van  energetische facelifts. Zonder Botox of andere ingrijpende behandelingen?
 

Deze energetische facelift, een onderdeel van Access Consciousness, is een zachte manier om het  borstgebied, de hals en het gezicht energetisch aan te sporen om op een magische manier van binnen uit te optimaliseren. Het werkt diepgaand op de weefsels en de huid van de borst, de hals en het gezicht. Minstens even belangrijk is de werking op jouw denkwijze over het ouder worden. Dit wordt energetisch 'aangepakt' en beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam lossen op. Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen.

Welke effecten kun je verwachten?

Het is een zeer ontspannende en louterende behandeling voor het hele lichaam en voor de geest en je:

  • krijgt een jongere en frissere uitstraling. Dat zie je meteen na de behandeling. Ik stond zelf versteld van het verschil na de eerste sessie die ik heb mogen geven.

  • Je uiterlijk wordt geoptimaliseerd en innerlijk zul je ook positieve veranderingen waarnemen.

  • Je ervaart meer rust, je hebt meer energie en je zult je helder van geest voelen.

  • Je wordt je bewust van je lichaam en er dankbaarheid voor ervaren. Hierdoor wordt het gemakkelijker om beter voor jezelf en je lichaam te zorgen.

  • Onzuiverheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen.

  • Je focust je minder op de oneffenheden en meer op de dingen waar je tevreden over bent.

  • Je denkwijze over ouderdom en ouder worden verandert wat een positief effect heeft op jou als mens.

  • Tot slot zal je hele lichaam ontspannen en energiek aanvoelen. Kortom: de energetische facelift geeft je huid een signaal om te ontspannen en vitaliseert het gehele lichaam.

.

Kom het proberen en zie en ervaar het effect op jou als persoon. Je bent het waard.

Maak een afspraak

 

                                                                                   Privacy Statement          Disclaimer & Cookies         Contact

bottom of page