top of page

 

Op welke manieren kan ik je helpen?

Om precies te zijn bestaat de aanpak - de gouden formule- uit twee delen die ook, indien gewenst, los van elkaar kunnen worden doorlopen. Namelijk:

1. Regenesis Healing

Het woordje healing duidt op het feit dat je lichaam zelf aan het werk gaat om op alle drie niveaus te resetten en op deze manier klachten en ziektes te keren.

Met zachte aanrakingen activeer ik je organen en reeks van organen die te maken hebben met de verschillende lichaamsprocessen, om op celniveau je zelfgenezend vermogen aan het werk te zetten. Uiteindelijk wordt er ingesloten celgeheugen van emoties en negatieve herinneringen en gevoelens losgelaten.

Hierdoor kunnen de organen weer optimaal werken en zie ik ook regelmatig hoe snel men opknapt omdat klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

2. Ten tweede begeleid ik je graag in het komen tot die gebeurtenis - de wortel(s) van je klachten of dat moment waarop deze bovengenoemd celgeheugen is ontstaan. Dat doe ik liefdevol en met zachte hand zodat het opgeslagen celgeheugen optimaal kan worden losgelaten.

Een belangrijk onderdeel is ook het inzichtelijk helpen maken van gedrag-- en denkpatronen die je niet dienen en voor klachten, negatieve gevoelens en ziekten zorgen. Wij werken er samen aan om deze patronen te veranderen. Daarvoor maak ik gebruik van verschillende coaching technieken. Met het doel dat je helemaal wordt opgeschoond waardoor je dicht bij jezelf komt en in je eigen kracht komt te staan.

Je leven oppakken en keuzes maken voor een beter en mooier leven zonder klachten wordt eenvoudiger.

 

Het blijft doorwerken en jaren later zie je nog mooie effecten en transformaties. Eigenlijk zou iedereen naast de reguliere geneeskunde ervoor moeten kiezen om ook voor Regenesis healing te gaan. Het helpt je sneller te genezen en de wortels van je klachten, problemen en ziekten los te laten en met een nieuwe schone lei te beginnen.

Zit jij op dit moment zo dat je graag anders wilt en wilt dat je omstandigheden ten goede keren? Vul dan het onderstaand formulier in of bel naar 06-24301590 voor eventuele vragen of om een afspraak te maken.

bottom of page