top of page

Wat ben ik blij met mijn beroep, het gelukkig en gezond helpen worden van degenen die het nodig hebb


Een reactie van een klant die is behandeld door Lot van Zuuk bij Praktijk & Coaching Lot van Zuuk in Dronten: Ik kan mij niet heugen hoe lang ik al last heb gehad van Restless Legs ( RLS). Dat zijn heel vervelende tintelingen in de benen die leiden tot bewegende benen. Het kan soms zo erg bewegen dat de benen uitzwaaien. Deze bewegingen treden op tijdens momenten van ontspanning of tijdens het slapen. Mede hierdoor ontstaan er ernstige slaapproblemen. De slaapproblemen zijn ook een onderdeel van dit syndroom zelf. Te weinig slaap en ook te weinig ontspanning door de tintelingen en bewegingen zorgen op den duur voor extreme moeheid. Ik was zelfs al chronisch moe omdat mijn slaap ernstig werd verstoord en werd onderbroken door deze klachten.

Daarnaast ben ik in december 2011 bevallen van een dochter. Tijdens de zwangerschap heb ik ernstige zwangerschapsdiabetes gehad. Hierdoor was mijn weerstand heel laag en aan het eind van de zwangerschap nestelde zich een zeldzame bacterie in mijn tandvlees. Ondanks de parodontologie behandeling en een zware antibioticum kuur verdween de bacterie niet uit mijn lichaam. Ik heb gedurende 3,5 jaar minstens 3 x per maand last van dikke ontstekingen gehad in mijn tandvlees dat gepaard ging met heel veel pijn. Een van mijn voortanden ging zelfs schuin naar voren staan. Mijn gebit zag er lelijk uit en ik had een grote schuine spleet tussen de voortanden. Een van mijn voortanden stak vooruit. Totdat ik bij Praktijk & Coaching Lot van Zuuk kwam en behandeld werd door Lot van Zuuk voor de pijn in mijn hoofd en gezicht. Het gebit vond ik nog niet nodig omdat ik onder behandeling was bij de mondhygiënist en het op dat moment redelijk onder controle was. Lot heeft mij steevast uitgelijnd en dus voor hoofdpijn en pijn in mijn gezicht behandeld. Tijdens de sessies werd er voornamelijk op mijn hoofd en hersenen en klieren geconcentreerd - dit op basis van de pijnklachten die op dat moment heel dringend waren -. Verder zijn mijn nieren en lever en andere organen ook met Regenesis behandeld. Na tweemaal uitlijnen en gerichte behandelingen op mijn hoofd en gezicht verdween de pijn in mijn hoofd en gezicht. Dit was al bijzonder omdat ik al een paar maanden last had van deze pijn. Maar nog meer bijzonder was het dat het mij na een aantal weken opviel dat de Restless Legs klachten er eigenlijk niet meer waren. Ik ben erop gaan letten en ik kan stellen dat ik die problemen niet meer heb. Deze behandelingen heb ik gehad in juni en de klachten zijn nog niet teruggekeerd. De RLS is mooi meegenomen en is verdwenen. Volgens Lot van Zuuk is dat opgelost doordat de klieren in het hoofd en de bijnieren zijn behandeld die ook verantwoordelijk zijn voor de uitscheidingen van belangrijke hormonen zoals dopamine, adrenaline en serotonine en de communicatie met de organen. Ook zegt zij dat het lichaam één geheel is en dat het lichaam zichzelf geneest. In dit geval is een zeer langdurige en vervelende klacht- die heel veel mensen ernstig uit hun balans haalt- opgelost door Regenesis therapie.

Naderhand heb ik een nieuwe serie behandelingen gehad in augustus. Dit keer voor de steeds terugkerende ontstekingen en pijnklachten in mijn gebit en tandvlees. De ontstekingen leken steeds sneller op te treden en ik hield het niet meer uit. En ook tijdens deze nieuwe serie werd ik opnieuw uitgelijnd – volgens Lot van Zuuk zijn deze uitlijningen - atlascorrectie en correctie van de basis van ons lichaam namelijk het skelet - heel belangrijk om opgeslagen emoties, pijngeheugen en blokkades los te laten – en met succes plaatselijk behandeld op mijn gezicht, hoofd en gebit. Ik was was zo gelukkig toen mij ongeveer twee weken na de behandeling opviel dat mijn tand weer recht was. Ook heb ik tot nu toe geen pijn of ontstekingen meer gehad en voel mij zo gelukkig dat ik eindelijk verlost ben van die vreselijke pijnen. Daarnaast sta ik een stuk steviger in mijn schoenen en voel ik mij krachtiger en blijer en ik weet zeker dat Regenesis bij Lot van Zuuk nog meer gedaan heeft dan ik heb genoemd.

Ik ben zo dankbaar dat ik Regenesis heb mogen ervaren en zou het iedereen aanraden om voor Regenesis bij Balance and Healing Regenesis te kiezen en het te gaan ervaren en er niet mee te wachten. Lot van Zuuk: “Regenesis therapie is redelijk nieuw in Nederland en is gebaseerd op een genezingsmethode zonder medicatie en operaties die gewoon naast de reguliere geneeskunde kan worden ondergaan.

Het lichaam wordt op celniveau aangesproken om zichzelf te genezen. Dit is mogelijk op basis van de Blue Dot Energy welke een rol speelt in het aanzetten van het zelfgenezend vermogen van onze lichamen. Met Regenesis worden alle cellen in het lichaam bereikt. De cellen gaan dan terug naar hun oorspronkelijke manier van zijn. Dit verklaart waarom Regenesis therapie zo snel en zo effectief werkt.

Regenesis Therapie en de Blue Dot Energy zijn wetenschappelijk onderzocht in het Bio-energy Medicine Research Centre California.

De herstelperiode van een ziekte wordt sterk verkort. DE herstelperiode bij een burn-out wordt zelfs verkort met 40 - 50%. "

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page