top of page

Hoe veerkrachtig word jij van de lente?

Ik word zo lyrisch van die groene waas over de struiken en planten. Een waas die al snel overgaat in bloesems en voorjaarsbloemen en mooie hartverwarmende frisgroene blaadjes:

- het signaal dat de natuur aan het ontwaken is en begonnen is haar bescherming tegen de kaalheid en de kou los te laten.

- het signaal dat alles in de natuur doorgaat zoals het altijd is gegaan. Ongeacht welke gebeurtenissen dan ook.

- het signaal dat alles doorgaat en niets blijvend is. Sommige dingen, zoals de bladeren en bloemen van vorig jaar, zijn losgelaten en nu is er ruimte voor nieuwe.


Zijn wij mensen niet ook onderdeel van de natuur?

Wat voor de natuur, het universum geldt, geldt dus ook voor ons.


Dat is nu juist het deel dat mijn hart zo doet zingen en mij zo lyrisch maakt. Het versterkt mijn overtuiging dat alle bezwarende en pijnlijke omstandigheden op een dag zullen verdwijnen: losgelaten en verteerd. Om weer plaats te maken voor het nieuwe.


Hoe zwaar en moeilijk wij en alle andere mensen op de hele wereld het hebben gehad en nog hebben:

Weet dat het altijd weer voorbij gaat. Het kan lang of kort duren maar het zal gebeuren. In sommige gevallen met pijnlijke herinneringen. Het nieuwe zal hopelijk helpen om deze herinneringen een plaats te geven en door te gaan.


Wat brengt deze omschakeling ons?

Het is de bedoeling om je hiermee een positieve trigger te bieden waardoor je andere kijk krijgt en je visie gaat omzetten:

- van angst en spanningen rondom het virus naar een innerlijk weten dat het voorbij gaat. Wanneer dan ook.

-het inzicht dat alles wat er gebeurt wellicht een onderdeel is van die voortdurende ontwikkeling vooruit.

- met een ( deze) nieuwe kijk zenden wij een beduidend ander signaal uit en dat is wat wij dan wetmatig in veelvoud zullen terugkrijgen.

- we laten die angst en onzekerheid los, zonder de beschermmethodes los te laten, en ontwaken in ons eigen kracht van onschatbare waarde.


Met onze visie hebben we een enorme kracht wat onze ervaringen betreft: of wij geluk ervaren, of we ook meegaan met die voortdurende flow en of wij veerkrachtig zijn en blijven.


Wil je meer weten hierover? Wil jij de regie hebben over de kwaliteit van jouw leven? Je bent altijd welkom bij Coach en therapeut Lot van Zuuk.


Ik help je om inzicht te krijgen in dat wat ervoor zorgt dat je alles vanuit jou eigen kracht kunt waarmaken en dus je eigen mogelijkheden te benutten. Te geloven en te vertrouwen in je eigen daadkracht zodat jij je eigen hier en nu creëert conform jouw beeld van jouw mooiste leven.


Veel liefs,


Lot van Zuuk

Coach en therapeut

0624301590


コメント


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page